Super-ZONDAG

vaderdagontbijtZo’n lekkere dag verdient alleen maar hoofdletters! Heerlijk weer en allemaal leuke “gewone” dingen gedaan. Het was natuurlijk ook vaderdag, dus ik was al vroeg uit de veren om jengabagels en croissantjes te halen. Samen met de kinderen Bart thee op bed gebracht, gedichten en kaarten van de kinderen mee, voor vaders wordt nu eenmaal minder geknutseld dan voor moeders. Eniek maakte roerbak-ei erbij en het feestontbijt was compleet. Daarna nog even tijd voor een rustig spelletje Jenga.

Als vaderdag-kado hadden wij Bart een rondje golf op de Valley Brook golfbaan (goed, wij gaven hem de tijd en hij moest zelf betalen, hoor). Was de eerste keer in New Jersey dit jaar, want je hebt toch al gauw een uur of vijf nodig en daar kwam het steeds maar niet van. Goed insmeren, want het was een zonnige dag. Als eenling loop je altijd mee met anderen, Bart kreeg gezelschap van drie andere mannen en wist zijn 18 holes onder de 100 te eindigen, zelf niet tevreden, maar ik vind het knap.

terrariaWij hadden thuis ondertussen een heel gezelschap in huis. Eerst kwam Brendan al met Stijn spelen. “Spelen” betekent tegenwoordig dat je allemaal in 1 wereld op je eigen iPad/iPhone speelt, in ieder geval zaten ze in dit geval nog naast elkaar. Maar om 1 uur was het genoeg. Eniek kreeg ook een vriendinnetje op bezoek en met z’n vieren gingen we naar het zwembad. De jongens haalden eerst een smoothie en de meiden gingen lekker zonnebaden. Ik trok lekker mijn baantjes, in het zwembad hebben ze drie banen afgezet om baantjes te trekken, dan heb je ook geen “last” van spelende kinderen. Mijn horloge telt de baantjes, dus dan hoef ik niet bij te houden wanneer ik bij de 1km ben.

Met een beetje te veel zon op zak weer naar huis om daar de nodige wasjes weg te werken (goed dat was dan misschien het enige niet leuke van dit weekend, maar het voelt toch altijd weer goed als alle wasmanden weer leeg zijn en het meeste wasgoed weer opgevouwen). Koken doen we op deze zondag op z’n Amerikaans, nee, niet zoals “hoort” met hamburgers op de gril, maar gewoon met ovenfrietjes, watermeloen, sla en een gril-kippetje van de deli. Lekker makkelijke afsluiting van een super-dag!

1 thought on “Super-ZONDAG

  1. marijke

    klinkt superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!! Ik geniet gewoon even mee..!!
    Dikke tuut!

Leave a Reply

Your email address will not be published.