Illegaal rijden

Bart was maandag aangehouden door een agent! Altijd even schrikken hier, want de verhalen zijn niet altijd even vriendelijk, maar in dit geval had Bart de juiste toon. “meneer, weet u waarvoor ik u aanhoud?” “nou, nee, agent…” Netjes gestopt voor het stopbord, niet te hard gereden, geen rood licht, auto netjes geregistreerd en verzekerd, dus echt geen idee… Wat blijkt? Rijden met privacy glas aan de bestuurderskant/voorkant mag niet in New Jersey! Wisten wij niet, we hebben de auto zo gekocht (ruim drie en een half jaar geleden!). Dat zei Bart er natuurlijk niet bij, maar gelukkig kon hij een opening vinden en mocht hij op zijn mooie blauwe ogen beloven dat hij het folie er binnen een week af zou halen. Flink wat aceton gebruiken, de lijm die ze gebruiken voor het folie is hardnekkig, maar na een paar uurtjes werk heb je dan ook weer een nette, legale autoruit voor. En het rijdt ook eigenlijk een stuk fijner, was toch al te donker… (links voor en rechts na)

golfkarHard werken moet beloond worden, dus op zaterdag “mocht” Bart een rondje golfen, eerste 18 holes van het jaar, met wisselend succes gelopen, score in ieder geval onder de 100 gehouden, dus in mijn ogen nog steeds goed. Mooie zonsondergang op de baan, dat levert leuke plaatjes voor het thuisfront op. Ben je wel te laat voor het avondeten, maar gelukkig geen hond in de pot en is de magnetron gewillig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *