Iets anders dan skien?

Doen we nog iets anders dan skien? Nou, niet veel, maar dat hebben jullie inmiddels wel door met al die foto’s van witte winterpracht. Ook vandaag niet veel anders gedaan dan lekker genieten op de lange latten. De kinderen hadden hun laatste dag van 5 ski-en snowboard kamp en morgen gaan we eeScreen Shot 2014-12-26 at 7.39.17 PMn dagje pauzeren, daarom vandaag des te harder skien en zeggen mijn benen dan ook: fijn dat je morgen even pauze inlast. Suunto online deed het vandaag ook weer, dus konden we mooi aflezen hoeveel we geskied hadden: 33.2km piste afgelegd, tja, dat zegt natuurlijk niet alles, maar dat zijn tien afdalingen, sommige heel kort (minder dan een kilometer), maar als je van het hoogste topje (2186m) naar het dorp (686m) skiet, dan is het 8km, dat voel je in de benen. Dag 6 maakt een beetje overmoedig, als ik de snelheden van GPS mag geloven, ben ik blij dat ik een helm op heb, haha, top snelheid vandaag 60km/uur. Al geraden dat ik een nummertjes-freak ben? Weer een aantal mooie plaatjes gemaakt, kan het niet nalaten om die toch nog een keer te delen…

Na het skien doen we eigenlijk maar twee dingen: we zoeken een leuke dvd uit bij de receptie (allemaal oude films, maar dat mag de pret niet drukken) en we gaan zwemmen. Met kerst waren we vroeg genoeg om nog het laatste restje daglicht tijdens het zwemmen mee te krijgen, dus namen we de go-pro mee. Dat leverde natuurlijk de nodige leuke filmpjes op, gigantisch bewogen, maar Batweede kerstdinerrt heeft er toch een leuke compilatie weer van weten te maken. Daarna tijd voor het eerste kerstdiner: vegetarische lasagna uit de oven, lekker makkelijk, niet zelfgemaakt, wel zelf gekocht, heerlijk met aubergine en ricotta erin. Tweede kerstdag herhaling van ritueel, nu met een echte kerstfilm: Elf, zelfs zo bekend dat Obama zichzelf al de “big Elf, Will Ferrell” noemde. Tweede kerstdiner zo mogelijk nog makkelijker, haha, het moet niet gekker worden, maar we hebben helemaal geen zin om er nog uit te gaan, zitten liever in onze pyjama bij de open haard en voor de TV!

4 thoughts on “Iets anders dan skien?

 1. marijke

  wat zou ik graag even bij jullie willen zijn !! Ziet er zooooooooooo goed uit!! Wij hebben nu ook sneeuw!!

 2. chris

  …sneeuw, en verkeerschaos, maar: het ziet er natuurlijk prachtig uit. Trouwens, zo’n ritje door de glijbaan ook – gaaf gezicht! Geniet van jullie trip en bovenal: elkaar!

 3. werff69 Post author

  echt vanoudse sneeuwpret, zaten gisteren in een liftje en toen refereerde ik weer even aan de blauwe 8 🙂

 4. werff69 Post author

  wij krijgen hier het nieuws gewoon ook mee, CNN rapporteert “chaos in Northern Europe due to snow-fall”. Geniet er maar van zolang het er ligt en blijf vooral thuis! liefs

Leave a Reply

Your email address will not be published.