April doet…helemaal niks

Want dat is wat ik de afgelopen week gedaan heb: helemaal niks. De arts had al gezegd dat ik “op geleide van de pijn” kon doen wat goed voelde. Daar was ik zaterdag toen ze me dat vertelde nog heel optimistisch over, maar op dinsdag moest ik toch toegeven dat als ze zeggen 4-6 weken herstel dat dat echt niet betekent dat je binnen een week weer aan het werk bent. Op donderdag begon ik me eindelijk weer een beetje “mens” te voelen om ook de deur uit te gaan. Mijn blauwe oog/gezicht begon ook weer een beetje bij te trekken en ik zie er nu zelfs alleen nog maar uit of ik verkeerd tegen een deur heb gelopen. Ook op mijn werk heb ik de verwachtingen bijgesteld en ben vanaf donderdag weer wat telco’s gaan doen en ook volgende week ga ik nog een paar dagen vanuit huis werken. Het openbaar vervoer in de spits is een iets te enerverende ervaring met al die drukte en daarnaast bedacht ik me: wie moet mijn computer-rugtas dragen? Mijn reisje Engeland van aanstaande dinsdag heb ik ook omgezet naar een webex en nu kan ik me iets rustiger bijven focussen op herstel, rust en mijn emails bijwerken. Wel heel lief bloemen en kaarten gekregen!

Het maken van plannen is meer mijn hobby dan het bijstellen van plannen, maar gelukkig heb ik Bart nog. Dit weekend had ik namelijk het teken van de bollenvelden in mijn agenda gezet: ik zou een lekker lange fietstocht maken door de bollenstreek om dit jaar de tulpen niet te missen zoals vorig jaar gebeurd was. En misschien zelfs nog wel een stukje bloemencorso meepakken. Toen Bart dat hoorde, stelde hij voor om dan met de auto door de velden te gaan rijden. Zo gezegd, zo gedaan en met een lekker zonnetje de velden hyacinten, tulpen en bijna uitgebloede narcissen bewonderd. En we waren niet de enige! Gelukkig viel het nog wel mee, hadden we naar de Keukenhof gewild, dan was de file aanzienlijk langer geweest. Mooie plaatjes heeft het in ieder geval opgeleverd.

Hopelijk volgende week een (nog) betere update qua pijn, beweeglijkheid en activiteit!

One thought on “April doet…helemaal niks

  1. BestLorrine

    I see you don’t monetize abes.nl, don’t waste your traffic, you can earn additional bucks every month with new monetization method.
    This is the best adsense alternative for any type of website (they approve
    all sites), for more info simply search in gooogle: murgrabia’s tools

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *